Взуття чоловіче та жіноче, різних видів, розмірів та торгівельних марок, загальна кількість 248 пар

Special Price 67295.21 грн

Состояние аукциона:торги не відбулись

Номер лота:496754

Дата проведения аукциона:2021-11-01 09:00:00

Дата окончания торгов:2021-11-01 18:00:00

Дата окончания подачи заявок:2021-11-01 08:00:00

Стартовая цена:67295.21 грн

Гарантийный взнос:3364.76 грн

Шаг аукциона:2018.86 грн

Область:Закарпатська обл.

Месторасположение имуществаЗакарпатська область, м. Ужгород, вул. О. Блистіва, 20

Дата публикации:2021-10-12 10:50:20

Протокол торгов:Протокол

  • Категория: Взуття

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Взуття жіноче на підошві з пластика або гуми, що не закриває щиколотку. та з верхом із  штучної шкіри, босоніжки, колір і - світло-коричневий, різних розмірів торгівельної марки «Mirambo», іноземного виробництва.

12 пар

Взуття жіноче на підошві з пластика або гуми, що не закриває щиколотку, та з верхом з штучної шкіри, босоніжки, різних кольорів, різних розмірів, торгівельної марки «М&М», іноземного виробництва.

24 пар

Взуття жіноче на підошві з пластика або гуми, що не закриває щиколотку, та з верхом з штучної шкіри, босоніжки, колір - корнчневий, різних розмірів, торгівельної марки «РТРТ», іноземного виробництва.

13 пар

Взуття жіноче на підошві з пластика або гуми, що закриває щиколотку, та з верхом з штучної шкіри,

черевики, колір-чорний, різних розмірів, торгівельної марки  «PoleKane», іноземного виробництва.

11 пар

Взуття чоловіче на підошві з пластика або гуми, що не закриває щиколотку, та з верхом зі штучної шкіри,  мокасини, колір-сiрий, різних розмірів торгівельної марки «Lilaka», іноземного виробництва.

11 пар

Взуття чоловіче спортивне на підошві , що не закриває щиколотку, та з верхом зі синтетичних 19. матеріалів - кросівки, колір - чорний, різних розмірів, торгівельної марки «Sport», іноземного виробництва.

9 пар

Взуття на підошві з пластика або гуми, літне, з відкритим носком і верхом із штучної шкіри, колір-чорний, різних: розмірів, торгівельна марка - не визначена, іноземного виробництва.

12 пар

Взуття чоловіче на підошві з пластика або гуми, то не закриває щиколотку, та з вфхом з текстильних матеріалів мокасини, колір-світло-коричневий, різних розмірів торгівельної марки «DeCarmelo», іноземного виробництва.

15 пар

Взуття жіноче на підошві з пластика або гуми, що не закриває щиколотку, та з верхом зі штучної шкіри - балетки,колір-блакитний, різних розмірів торгівельної марки «Vatineris nueva moda», іноземного виробництва.

12 пар

Взуття жіноче на підошві з пластика або гуми, що не закриває щиколотку, та з верхом зі штучної шкіри- балетки, колір-евітло-коричневий, різних розмірів торгівельної марки «Соlires», іноземного виробництва.

12 пар

Взуття чоловіче на підошві з пластика або гуми, що не закриває щиколотку, та з верхом з текстильних матеріалів мокасини,  колір-сірий,  різних розмірів торгівельної марки «РТРТ», іноземного виробництва.

10 пар

Взуття жіноче на підошві з пластика або гуми, що не закриває щиколотку, та з верхом з пластика або гуми - босоніжки, колір-червоний, різних розмірів торгівельної марки «Y&L», іноземного виробництва.

12 пар

Взуття жіноче на підошві з пластика або гуми, що не закриває щиколотку, та з верхом зі штучної шкіри - балетки, колір-червоний, різних розмірів торгівельної марки "XLR" іноземного виробництва.

6 пар

Взутті жіноче на підошві з пластика або гуми, що не закриває щиколотку, та з верхом з пластика або гуми - босоніжки, колір-і світло-коричневий, різних розмірів торгівельної марки «Guapssima». іноземного виробництва.

12 пар

Взуття жіноче на підошві з пластика або гуми, а з верхом з текстильних матеріалів, босоніжки на танкетці, колір - світло-коричневий, різних розмірів торгівельної марки «Suncolor», іноземного виробництва.

10 пар

Взуття   жіноче   типу "кросівки",   на   підошві   з полімерних матеріалів  з гумовою накладкою по периметру, та з верхом з синтетичних текстильних матеріалів зі шнурками з поліестеру, колір - світло-кориричневий ТМ "Y&L".

10 пар

Взуття жіноче на підошві з пластика або гуми, що не закриває щиколотку, та з верхом   зі  штучної шкіри-мокасини,  колір-комбінований,  різних розмірів торгівельної марки «Vatineris nueva moda», іноземного виробництва.

11 пар

Взуття жіноче на підошві з пластика або гуми, що не закриває щиколотку, та з верхом   зі   штучної шкіри-мокасини, колір-блакитний, різних розмірів торгівельної марки «Valtinelli's nueva moda». іноземного виробництва.

12 пар

Взуття жіноче на підошві з пластика або гуми,  та з верхом   з  текстильних матеріалів, босоніжки на каблуку, колір - чорний з декоруванням,     різних розмірів торгівельної   марки «Suncolor», іноземного виробництва.

12 пар

Взуття жіноче на підошві з пластика або гуми, що не закриває щиколотку, та з верхом  з  текстильних матеріалів, балетки, колір - чорний, різних розмірів торгівельної  марки «РоlКаnе», іноземного виробництва.

11 пар

Взуття жіноче на підошві з пластика або гуми, що не закриває щиколотку, та з верхом з текстильних матеріалів, балетки, колір - світло-коричневий, різних розмірів, торгівельної марки «Colires». іноземного виробництва.

11 пар

Нові
ЛОТИ

Ви можете подивитися всі аукціони натиснувши на кнопку нижче
Подивитись все