ІПОТЕКА. Розважальний комплекс літ. Д та вбиральня літ. З, лікувально-профілактичний заклад літ. Г, готель – ресторан літ. Ж, заг. пл. 1296.8 м2, що знаходяться за адресою: Закарпатська область, Виноградівський район, смт. Вилок, вул. Ф. Раковці, 57

Special Price 2026855.60 грн

Состояние аукциона:реєстрація учасників

Номер лота:442331

Дата проведения аукциона:2020-10-08 09:00:00

Дата окончания торгов:2020-10-08 18:00:00

Дата окончания подачи заявок:2020-10-08 08:00:00

Стартовая цена:2026855.60 грн

Гарантийный взнос:101342.78 грн

Шаг аукциона:20268.56 грн

Область:Закарпатська обл.

Месторасположение имущества90351, Закарпатська область, Виноградівський район,  смт. Вилок, вулиця Ф. Раковці, буд. 57.

Дата публикации:2020-09-08 08:13:37

  • Категория: Комерційна нерухомість
  • Предмет іпотеки: 1
  • Кадастровий номер земельної ділянки:

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

    ІПОТЕКА. Комплекс будівель, а саме: розважальний комплекс літ. Д та вбиральня літ. З, лікувально-профілактичний заклад літ. Г, готель – ресторан літ. Ж, загальною площею 1296.8 м2, що знаходиться за адресою: Закарпатська область, Виноградівський район,  смт. Вилок, вулиця Ф. Раковці, буд. 57.

   Технічна характеристика:

     Лікувально-профілактичний заклад, літ. Г, загальною площею - 390.80 кв.м., площа забудови 286.70 кв.м., висота будівлі 7.10; 3.6 м., будівельний об’єм 1986.00 куб.м.   Фундаменти - стрічкові, бутонні; Стіни і переділки - цегляні; Перекриття - збірні залізобетонні плити перекриття; Покрівля - метало черепиця по деревним кроквам і обрешітці; Опоряджувальні роботи - внутрішні стіни поштукатурено і пофарбовано, частково оздоблено керамічною плиткою; Електропроводка схована, інші мережі не оглянуті - будівля зачинена; Підлога - керамічна плитка, ламінат; Вікна і вхідні двері металопластикові, міжкімнатні двері виламані; Сходи - залізобетонні оздоблені плиткою. Група капітальності І.

     Готель - ресторан, літ. Ж, загальною площею – 429.00 кв.м., площа забудови 470.40 кв.м., висота будівлі 4.00 м., будівельний об’єм 1882.00 куб. м. Фундаменти - стрічкові, бутобетонні; Стіни і переділки - цегляні; Перекриття - збірні залізобетонні плити перекриття; Покрівля - метало черепиця по деревним кроквам і обрешітці; Опоряджувальні роботи - внутрішні стіни поштукатурено і пофарбовано, частково оздоблено керамічною плиткою; Електропроводка схована, інженерні мережі і прилади розкомплектовано - відсутні; Підлога - керамічна плитка, ламінат; Вікна і вхідні двері металопластикові, міжкімнатні двері виламані. Група капітальності І.

      Розважальний комплекс, літ. Д  та вбиральня літ. З, загальною площею 477.0 кв.м., площа забудови 404.30 кв.м., висота будівлі 4.4 м., будівельний об’єм 1779.00 куб. м. Фундаменти - стрічкові, бутобетонні; Стіни і переділки - цегляні; Перекриття - збірні залізобетонні плити перекриття; Покрівля - хвилясті азбестоцементні листи по деревним кроквам і обрешітці; Опоряджувальні роботи - внутрішні стіни поштукатурено і пофарбовано; Електропроводка схована, інші мережі відсутні; Підлога - бетонна; Вхідні двері металеві, всередині металопластикові. Група капітальності ІІ.

      Будівлі придбані в 2007 році колишнього військового містечка №1 в яких в 2009 році провели реконструкцію. На час оцінки приміщення не експлуатуються, всередині будівлі знаходяться в доброму стані. Викрадені або зняті прилади опалення, труби, електрощит розграбований і інш. На час огляду оцінювач мав можливість оглянути всередині лише приміщення будівлі готелю ресторану, інші будівлі були закриті, тому огляд по можливості проводився через закриті вікна.

      Згідно наявної копії інвестиційного проекту створення оздоровчо-рекреаційного комплексу, метою проекту є створення сучасного оздоровчо-рекреаційного комплексу на базі термальних вод з широким спектром послуг в Закарпатській області, Виноградівського району, смт. Вилок, що знаходиться 1000 м від кордону України з Угорщиною, на базі існуючого комплексу. Згідно з проектом, планується проведення будівельно-монтажних робіт, включаючи роботи з добудови 3-го та 4-го поверху готелю, другого поверху ресторану в стилі шале, та ще одного приміщення на три поверхи, будівництво критого та відкритого басейнів з термальною водою, аквапарку, тенісних кортів та інших споруд комплексу. Поставка комплексу необхідними енергетичними ресурсами буде здійснюватися від загальноміських мереж. Але також, в плані передбачено дизель-генератор електроенергії (мініТЕС) на випадок вієрних відключень електроєнергії.  Закарпаття славиться своїми термальними мінеральними водами. Багатий ними власне Берегівський та Виноградівський райони, практично посередині яких і знаходиться оздоровчо-рекреаційний комплекс «Вілок». Термальні джерела в цих районах, є дуже рідкісними в світі, унікальними за своїми властивостями. Згідно з висновком геологорозвідувальної служби, що знаходиться у м. Берегово, на території оздоровчо-рекреаційного комплексу «Вілок» на глибині 1,2 - 1,5 км. є заклади термальних вод. Води тут є кремнієво-азото-вуглекисло-хлоридно-натрієвими високої мінералізації, що винищують більшість мікробів. Вода, яка виходить з гейзера, має температуру біля 50 градусів за Цельсієм, в басейні вода охолоджується десь до 30.  Також підвисити конкурентоздатність комплексу можливо за рахунок побудови аквапарку, так як в цій місцевості немає аквапарків. Місце розташування та надзвичайний природно-ресурсний потенціал дає змогу включити до комплексу термальні басейни, грязелікування, спелеотерапія, бальнеологічні процедури, сольову кімнату, масажні кімнати, тренажерний та гімнастичний зали, чани з оздоровчим ефектом та винно-дегустаційний погреб.

     Право власності на підставі витягів з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності № 2868275, №2870108, №2866044 від 24.04.2013 року. Відомості, щодо земельної ділянки - право власності за боржником не зареєстровано.