1/2 частини житлового будинку, загальною площею 497,4 кв. м, що розташований за адресою: пров. Мурманській, буд. 11, м. Кропивницький, Кіровоградська обл.

Special Price 1511101.00 грн

Состояние аукциона:торги не відбулись

Номер лота:365054

Дата проведения аукциона:2019-08-27 09:00:00

Дата окончания торгов:2019-08-27 18:00:00

Дата окончания подачи заявок:2019-08-27 08:00:00

Стартовая цена:1511101.00 грн

Гарантийный взнос:75555.05 грн

Шаг аукциона:15111.01 грн

Область:Кіровоградська обл.

Месторасположение имуществапров. Мурманській, буд. 11, м. Кропивницький, Кіровоградська обл.

Дата публикации:2019-07-25 10:21:19

Протокол торгов:Протокол

  • Категория: Житлова нерухомість
  • Предмет іпотеки:
  • Розмір житлової площі будинку, квартири, м.кв.: 195.2
  • Pозмір нежитлової площі будинку, квартири, м.кв.: 302.2
  • Кількість кімнат: 9
  • Поверх, на якому знаходиться квартира, кімната:
  • Кількість поверхів будинку: 2
  • Площа кожної кімнати, м.кв.: інформація відсутня
  • Iнформація про допоміжні, підсобні приміщення та споруди: інформація відсутня
  • Встановлені обмеження:
  • Oбмеження на використання квартири, будинку:
  • Відомості про земельну ділянку, на якій розташований будинок: Об'єкт розташований на неприватизованій земельній ділянці, площею 0.1884 Га, за адресою: пров. Мурманській, буд. 11, м. Кропивницький, Кіровоградська обл.
  • Правовий режим земельної ділянки: не приватизована
  • Розмір земельної ділянки, га.: 0.1884
  • Кадастровий номер земельної ділянки:

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

1/2 частини житлового будинку, з надвірними спорудами господарського призначення, загальною площею 497,4 кв. м, житлова площа - 195,2 кв. м., який є самочинним будівництвом, право власності на яке не зареєстровано в установленому законом порядку. Будинок складається з 9-ти кімнат, які розташовані на І та ІІ поверхах, сін, веранди, кухонь, коридорів, санвузлів, тамбура, тераси, підсобних приміщень, кухні-їдальні, холу, котельні, окремої ванної кімнати, побутового приміщення, басейну, більярдної.

Будинок та надвірні споруди огорожені з вулиці кам'яним парканом та металевими воротами. Прилегла земельна ділянка, що знаходиться в користуванні, та на якій розташований будинок по всьому периметру, огорожена кам'яним парканом (огорожа місцями металева). На території присадибної ділянки разом з будинком розташовані господарські споруди та інші господарські об'єкти і прибудови: навіс кам'яний, літня кухня, сарай 2,3 кв. м, сарай 2,7 кв.м. У дворі також наявні колодязь, скважина 15м, невеликий навіс позаду будинку, погріб, вбиральня (зазначені об'єкти відображені та відповідають технічному паспорту).

Будівля складається з ганку (відкрита веранда) з металевими кованими поручнями, холу, що розділяє праве та ліве крило будинку. Праве крило будинку у нежитловому стані, підлягає ремонту: відсутнє косметичне оздоблення (на стінах відсутні шпалери, фарба тощо), місцями приміщення відокремлюється перестінками, частина приміщень без дверних рам та дверей, внутрішні двері в будинку до правого крила зачинені, є вхід з двору. В даному крилі наявний газовий котел, сходи на другий поверх із дерева та кованої огорожі з дерев'яними поручнями. У цій частині будинку на першому поверсі вбудований басейн (у неробочому стані) з чашею із нержавіючої сталі, господарське приміщення (топкова). Другий поверх крила має невеликий хол та дві кімнати, туалет, наявні лоджа та балкон, є горище. Вікна металопластикові.

Ліве крило будинку від входу у задовільному стані. На першому поверсі знаходиться хол, кухня з вбудованою кухонною гарнітурою та технікою (варочна газова плита та електричний духовий шкаф). Вбудовані меблі у задовільному стані, кухня обладнана вбудованим кухонним столом (кухонний острів). В наявності також на першому  поверсі коридор, кабінет, ванна кімната, туалет та побутове приміщення (кладова з вбудованими стілажами у задовільному стані). Дерев'яні сходи ведуть на другий поверх з кованою огорожею та дерев'яними поручнями. На другому поверсі кімната з тренажерним обладнанням, туалет, спальня кімната з вбудованим гардеробним приміщенням, яке розділено дзеркальними роздвижними дверима. Гардеробна обладнана консолями та спеціальним обладнанням. Зі спальної кімнати є вихід на балкон.

Об'єкт з усіма зручностями та комунікаціями у задовільному стані.

  • 2019-08-01 12:43: Участник #1 - відхилено
  • 2019-08-02 13:22: Участник #2 - відхилено

Нові
ЛОТИ

Ви можете подивитися всі аукціони натиснувши на кнопку нижче
Подивитись все