Іпотека. Вбудоване нежитлове приміщення в перший поверх житлового будинку /А-4ж/, з/п 145,8 кв.м, за адресою: Дніпропетровська обл., м.Кривий Ріг, вул.Січеславська, 2а /приміщення 40/

Special Price 576668.00 грн

Состояние аукциона:торги не відбулись

Номер лота:274656

Дата проведения аукциона:2018-05-16 09:00:00

Дата окончания торгов:2018-05-16 18:00:00

Дата окончания подачи заявок:2018-05-16 08:00:00

Стартовая цена:576668.00 грн

Гарантийный взнос:28833.40 грн

Шаг аукциона:11533.36 грн

Область:Дніпропетровська обл.

Месторасположение имущества  Дніпропетровська область, м.Кривий Ріг, вул.Січеславська, 2-а, (приміщення 40)  

Дата публикации:2018-04-16 09:38:39

Протокол торгов:Протокол

  • Категория: Нежитлове приміщення
  • Предмет іпотеки: 1
  • Розмір площі: 145,8 кв. м
  • Призначення об'єкта: нежитлове приміщення
  • Встановлені обмеження: заборонено відчужувати
  • Розмір земельної ділянки, га.:
  • Відомості про земельну ділянку, на якій розташоване нежитлове приміщення:
  • Правовий режим земельної ділянки:
  • Кадастровий номер земельної ділянки:

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

 

Вбудоване нежитлове приміщення першого поверху, яке розташовано на першому поверсі в фронтальній частині житлового цегляного чотириповерхового будинку “А-4ж” типу “Сталінка”, що збудований у серединній зоні Жовтневого р-ну, м.Кривий Ріг, по вул.Січеславській, 2а. Одноповерхова будівля безкаркасного типу з цегляними стінами складної форми у плані. Тип будівлі по капітальності — ІІ. Фундаменти бутобетонні стрічкові. Стіни цегляні. Перекриття дерев'яні балки з підшивкою. Покрівля шифер. Підлога — бетонні мозаїчні та дощаті. Отвори металопластикові, вхідні — металеві. Оздоблення — штукатурка, побілка, фарбування. Інженерне забезпечення — електропостачання, каналізація, централізоване опалення, водопостачання. При обстеженні приміщення встановлено, що конструктивні елементи мають наступні показники фізичного зносу: фундаменти — природній знос цоколя без ознак збільшення деформацій осідання будівлі. Стіни, перегородки — вивітрювання швів, тріщини в кладці, відсутня частина перегородок. Перекриття — викоишування вирівнювального шару. Покрівля — природній знос матеріалів. Підлога — стирання в місцях ходіння, розтріскування (мозаїчна підлога) розсихання та короблення дощок. Отвори — природній знос матеріалів. Оздоблення — пошкодження штукатурного шару, пошкодження фарбування у більшості внутрішніх приміщень. Електротехнічні та санітарнотехнічні пристрої — природній знос матеріалів.

Територія поряд з приміщенням має тверде покриття, яке має пошкодження асфальтобетонного покриття. Поруч з оцінюваним приміщенням розташовані подібні будівлі та приміщення комерційного призначення, різноманітні магазини, інші торгівельні заклади, заклади громадського харчування та інші об'єкти соціально-побутового і оздоровчого призначення. Об'єкт оцінки на момент огляду не використовувався через незадовільний технічний стан. При візуальному огляді оцінювачем було виявлено, що внутрішні приміщення потребують капітального ремонту з заміною електричної проводки та оздоблення. Транспортне сполучення здійснюється громадським електротранспортом (тролейбус, трамваї), маршрутними автобусами та таксі. Відстань від центра міста 4,5 км; відстань до громадського транспорту — 0,1 км; відстань до залізничного вокзалу — 4,5 км; відстань до аеропорту — 12,0 км; відстань до автостанції — 6,0 км.

 

Будівля розташована на земельній ділянці, яка знаходиться у власності територіальної громади м.Кривий Ріг.